Εγγραφείτε στο Newsletter μας

3 νέοι άμισθοι Σύμβουλοι του Δημάρχου Ηλιούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Με απόφαση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη ορίζονται ως άμισθοι Σύμβουλοί του, επιπλέον οι παρακάτω Δημότες, για τις εξής αρμοδιότητες:
• Μαριάννα Γράψα: Σύμβουλος επί νομικών θεμάτων
• Απόστολος Πιπίνης και Αλέξανδρος Ζούμπας: Υπεύθυνοι οργάνωσης και λειτουργίας του Δημοτικού Διαδικτυακού Ραδιοφώνου.

Ευχαριστήρια Δήλωση της Μαριάννας Γράψα
Η Μαριάννα Γράψα μετά την ανακοίνωση της ως νέα άμισθη σύμβουλος του Δημάρχου προέβη στην ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση, αιτιολογώντας συνάμα ότι η διαφορετική παραταξιακή αφετηρία δεν υπήρξε εμπόδιο για την αποδοχή της τιμητικής πρόσκλησης.
«Πριν από δέκα ημέρες ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης μου έκανε μια πολύ τιμητική και ταυτόχρονα ουσιαστική πρόταση να συμβάλλω στην προσπάθεια που γίνεται για τον εκσυγχρονισμό και τη γενικότερη βελτίωση της πόλης μας, ως άμισθη σύμβουλος του σε νομικά θέματα.
Αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Χατζηδάκη, καθώς η συμμετοχή μου στα κοινά της τοπικής μας κοινωνίας είχε πάντα ως μόνο σκοπό να προσφέρω στην πόλη μας, ανεξαρτήτως παρατάξεων και κομματικών τοποθετήσεων, πράγμα που πιστεύω πως πρέπει να συμβαίνει στις τοπικές κοινωνίες.
Θα ήθελα κλείνοντας, να ευχαριστήσω τον κ. Χατζηδάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου και να υποσχεθώ ότι θα εργαστώ με συνέπεια για να προσφέρω, μέσω αυτής της θέσης, στους συμπολίτες μου και για να ανταποκριθώ στις ευθύνες που μου ανατίθενται».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 9 Νοεμβρίου 2019]

Scroll to Top