Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αυτοδιοικητική Συνάντηση Δημάρχου Ηλιούπολης και Προέδρου της Π.Ε.Δ.Α.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γ. Χατζηδάκη επισκέφθηκε στις αρχές Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Δ.Α. κ. Γιώργος Ιωακειμίδης συνοδευόμενος από τον κ. Ανδρέα Χατζηνικολάου Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της.
Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης κ. Σταύρος Γεωργάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστας Σεφτελής, η Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού κ. Καίτη Χωματά, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού κ. Ιωάννης Πούλος, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Χρ. Σωτηρόπουλος, ο Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου κ. Τάσος Παναγιώταρης, ο Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Εξυπηρέτησης του Δημότη κ. Αποστόλης Στασινόπουλος και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου κ. Γιάννης Αντζινάς.
Ακολούθησε γόνιμος διάλογος για τα όλα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ηλιούπολης και την Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Αττικής.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τους δύο επικεφαλής, τόσο στο φλέγον θέμα της υποχρηματοδότησης των Δήμων, αλλά και στο σοβαρότατο για τον Δήμο Ηλιούπολης ζήτημα της Δημόσιας Περιουσίας.
Συμφώνησαν να αναδείξουν από κοινού τα θέματα αυτά και να ενώσουν τις φωνές τους με όλους του Δήμους για την προώθησή τους.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 12 Οκτωβρίου 2019]

Scroll to Top