«Ο Δήμαρχος στη γειτονιά σας»: Δεύτερος σταθμός στην Άνω Αργυρούπολη

Ελληνικό Αργυρούπολη

Συνεχίζει σε εβδομαδιαία βάση τις επαφές του με τους Δημότες ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος. Αυτή τη φορά η συνάντηση έγινε στο 2ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης και εστίασε στα ζητήματα της γειτονιάς από Λ. Αργυρουπόλεως έως Μιλήτου. Οι κάτοικοι ήταν συνεπείς στο ραντεβού με τη δημοτική αρχή αφού τους δίδεται η ευκαιρία να θέσουν επί τάπητος τα όσα τους απασχολούν. Παρόντες στη συνάντηση και οι Αντιδήμαρχοι που συμμετείχαν στο «πάνελ» δίδοντας άμεσα απαντήσεις.
«Πολύτιμους συνεργάτες» χαρακτήρισε ο Δήμαρχος τους κατοίκους και με το πέρας της συνάντησης δήλωσε ότι «έγινε σε εξαιρετικό κλίμα και φυσικά καταγράψαμε τα προβλήματα που έθιξαν με πολύ ευπρέπεια και πολιτισμένο διάλογο. Η επικοινωνία μαζί σας είναι για μένα πολύτιμη ως βοηθός στο πως θα επιλύσουμε τα βασικά προβλήματα σας στην καθημερινότητα σας. Σας ευχαριστώ».

Η επόμενη συνάντηση ορίστηκε την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στην περιοχή του Ελληνικού (στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ελληνικού, Αφροδίτης 47 & Τριπόλεως) και θα συζητηθούν θέματα που αφορούν τη γειτονιά που καλύπτει τις οδούς από Σοφοκλέους έως Ιασωνίδου.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 28 Σεπτεμβρίου 2019]