Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Κρούσμα βανδαλισμού στο χώρο του Πυροφυλακίου Ηλιούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Aντιμέτωπη με ένα ακόμη κρούσμα βανδαλισμού βρέθηκε η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης το πρωινό της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου, στο χώρο που στεγάζεται η Εθελοντική Ομάδα. Φωτογραφικό υλικό από τις εικόνες που αντίκρισαν με τις καταστροφές να εστιάζουν στον εξωτερικό χώρο του Πυροφυλακίου, ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημειώνοντας παράλληλα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνοντας στο φυλάκιο βρεθήκαν αντιμέτωποι τόσο με καταστροφές στον εξωτερικό χώρο, (σπασμένο γραμματοκιβώτιο, παγκάκια και τραπέζια), όσο – και πιο σύνηθες – βαμμένα σημεία, πέριξ του φυλακίου. Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν επίσης ότι συχνά καλούνται να καθαρίσουν το χώρο από σκουπίδια που αφήνουν οι νυχτερινοί επισκέπτες. «Δεν χρειάζεται μάλλον να αναφερθούμε στους «τόνους» σκουπίδια που καλούμαστε να μαζεύουμε μετά τις «νυχτερινές επιδρομές» των αγνώστων.
Η τελευταία φορά όμως είναι αποκαρδιωτική. Έχοντας επενδύσει μπόλικο χρόνο, προσωπική δουλειά αλλά και χρήματα για τον καλλωπισμό του φυλακίου, είναι απαράδεκτο, να αντικρίζουμε τον προαύλιο χώρο σε αυτό το «χάλι». Πάντα, η αυλή μας, φιλοξενούσε ορειβάτες, γονείς με παιδιά, ανθρώπους που ήθελαν να ξαποστάσουν… Σεβόμενοι όχι μόνο τα μέλη μας, αλλά και τόσους λοιπόν ανθρώπους, θα πρέπει να γίνει σαφές, πως δεν γίνεται να δείξουμε ανοχή σε άλλα τέτοια περιστατικά.
Έχουμε ενημερώσει λοιπόν τις αρμόδιες αρχές και ελπίζουμε τόσο στην αρωγή τους, όσο και στη συνείδηση και το φιλότιμο του κάθε πολίτη, για την αποφυγή μελλοντικών τέτοιων «επιθέσεων», τονίζουν.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 21 Σεπτεμβρίου 2019]

Scroll to Top