Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Τριετής αναγέννηση για το Ασκληπιείο Βούλας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

6/2016 – 9/2019: Απολογισμός έργου από την Διοίκηση του Γ.Ν. Ασκληπιείου Βούλας

Μετρά χρόνια παρουσίας και ουσιαστικής ιατρικής περίθαλψης για τους κατοίκους του Λεκανοπεδίου Νοτιοανατολικής Αττικής το Ασκληπιείο Βούλας. Ένα συγκρότημα κτιρίων και υποδομών που όμως παρουσιάζει με το πέρασμα του χρόνου φθορές στις μονάδες του, τόσο κτιριακά όσο και από εξοπλισμό.
Η Διοίκηση του Ασκληπιείου Βούλας από τον Ιούνιο του 2016, οπότε και ανέλαβε ο κ. Θεόδωρος Ρούπας, προσπάθησε να εξυγιάνει το Ασκληπιείο και να αναβαθμίσει τις παροχές προς τους ασθενείς. Στο πλευρό της βρήκε τους μεγάλους δωρητές που έδωσαν πραγματική ανάσα σε καταστάσεις που είχαν τελματώσει, αλλά και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου που προσπαθούν για το καλύτερο.
Ο Διοικητής κ. Ρούπας παρουσιάζει αποκλειστικά στον «ΠΑΛΜΟ» έναν απολογισμό πεπραγμένων της διοίκησής του, τον οποίο εκείνος χαρακτηρίζει ως συνοπτικό, όμως συνάμα είναι τόσο αναλυτικός αφού παρουσιάζει τα όσα συντελέστηκαν από τεχνικά έργα (στην πλειοψηφία τους δωρεές), την ανανέωση του εξοπλισμού, τα όσα δρομολογήθηκαν και με εξυγίανση των δαπανών, τολμά να παρουσιάσει επίσης οικονομικά στοιχεία της τελευταίας 10ετίας με αναλυτική περιγραφή των δαπανών του νοσοκομείου, ενώ κάνει και μια χαρτογράφηση των εξωτερικών ιατρείων – εργαστηρίων, των νέων ειδικοτήτων.
Παράλληλα τονίζει την ποιοτική αναβάθμιση των Υπηρεσιών με έμφαση σε νέες κλίνες αλλά και σε επαναλειτουργία κλειστών κλινών από το 1998.
Οι δράσεις που υλοποιήθηκαν μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019, αναφέρονται στις σελίδες του «Παλμού».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 14 Σεπτεμβρίου 2019]

Scroll to Top