Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Αποκομιδή κλαδεμάτων και ογκωδών απορριμμάτων στην Ηλιούπολη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ηνέα Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης, πριν ακόμα αναλάβει επίσημα, φρόντισε να ενημερωθεί, να συνεργαστεί με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και να συντονίσει τους εργαζομένους του Δήμου, για την επίτευξη των στόχων της.
Οι πρόσφατες εξορμήσεις αποκομιδής κλαδεμάτων και ογκωδών απορριμμάτων σχεδόν σε όλη την πόλη, είναι η αρχή για την μεθοδική και σταθερή βελτίωση της κατάστασης της πόλης, που τόσο πολύ έχει ταλαιπωρηθεί τους τελευταίους μήνες.
Θετική ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων, που πρώτη φορά είδαν τέτοια συντονισμένη επιχείρηση προσωπικού και ειδικών μηχανημάτων της Υπηρεσίας Καθαριότητας, παρουσία του Δημάρχου και των αρμοδίων αντιδημάρχων.
Η δράση αυτή είναι η απόδειξη, ότι από την πρώτη κιόλας μέρα, η νέα Διοίκηση κάνει πράξη τις διακηρύξεις της, με μοναδικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας του Δημότη και την αναμόρφωση της Ηλιούπολης.

Ειδοποιήστε εκ των προτέρων με 4 τρόπους

Μπορείτε να ειδοποιήσετε έγκαιρα τον Δήμο για κλαδέματα, ογκώδη απορρίμματα ή μπάζα σε διάφορα σημεία στην πόλη, με τους παρακάτω τρόπους:
• Με αστική κλήση στον 5ψήφιο αριθμό «15377» του Δήμου Ηλιούπολης
• Με αστική κλήση στον σταθερό αριθμό 210 99 40 900.
• Με μηνύματα inbox στην σελίδα «facebook» του Δήμου Ηλιούπολης (https://www.facebook.com/dimos.ilioupolis)
• Με χρήση από κινητό τηλέφωνο ή υπολογιστή της εφαρμογής “Intelligent City” (http://ilioupoli.intelligentcity.gr) όπου μπορείτε να υποβάλετε οποιοδήποτε αίτημα για πρόβλημα στην πόλη, να παρακολουθείτε την πορεία επίλυσής τους και στο τέλος αυτοματοποιημένα θα ενημερώνεστε για την ολοκλήρωση του.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 14 Σεπτεμβρίου 2019]

Scroll to Top