Εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης των παιδικών σταθμών Αλίμου

Άλιμος

Εντατικές εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισης των δημοτικών παιδικών σταθμών συντελέστηκαν στην καρδιά του Αυγούστου στο Δήμο Αλίμου, όπως ενημέρωσε σχετικά ο Δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης προκειμένου να είναι πανέτοιμοι για τους μικρούς Αλιμιώτες τον Σεπτέμβριο. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί πριν τα τέλη Αυγούστου.
Με το πέρας των παρεμβάσεων οι Παιδικοί Σταθμοί θα είναι ήδη εναρμονισμένοι με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας, η τήρηση των οποίων θα είναι υποχρεωτική από το 2021 και μετά. Αξιοποιούνται καλύτερα τα κτίρια των Παιδικών Σταθμών, με τη δημιουργία νέων αιθουσών σε χώρους που παρέμεναν αναξιοποίητοι. Δημιουργούνται επιπλέον θέσεις για βρέφη και νήπια, ώστε να εξυπηρετηθούν όσες δυνατόν περισσότερες οικογένειες. Συντηρούνται και αναβαθμίζονται οι κτιριακές εγκαταστάσεις των Σταθμών.
Ταυτόχρονα, προχωράει και η συντήρηση και πιστοποίηση όλων των Παιδικών Χαρών των Νηπιαγωγείων του Δήμου Αλίμου, ώστε και αυτά να είναι πανέτοιμα και ασφαλή για τους νεαρούς Αλιμιώτες που ξεκινάνε σχολείο τον Σεπτέμβριο.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 24 Αυγούστου 2019]