Πρόσκληση εθελοντών καθηγητών για το κοινωνικό φροντιστήριο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ελληνικό Αργυρούπολη

Το Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου μάθησης του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης με την υπ’ αριθμ. 208/2019 απόφασή του δημοτικοί συμβουλίου, θα λειτουργήσει και την νέα σχολική χρονιά 2019 – 2020 το Κοινωνικό Φροντιστήριο για τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης (εκτός της Γ΄ Λυκείου). Σκοπός είναι να στηριχθούν οι οικονομικά αδύναμες οικογένειες και να παρασχεθούν ίσες ευκαιρίες σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που κατοικούν στον Δήμο με στόχο την βελτίωση των επιδόσεών τους και την προετοιμασία τους για τις εξετάσεις. Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν και είναι προσαρμοσμένα στο εκπαιδευτικό σύστημα του Υπουργείου Παιδείας. Το διδακτικό έργο αναλαμβάνουν εθελοντές, πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι εκπαιδευτικών τμημάτων των Πανεπιστημίων διαφόρων ειδικοτήτων οι οποίοι προσφέρουν μέρος από τον πολύτιμο προσωπικό τους χρόνο. Στο τέλος κάθε σχολικού έτους χορηγείται στους εθελοντές βεβαίωση διδακτικής προϋπηρεσίας. Τα μαθήματα θα γίνονται στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης, απογευματινές ώρες.
Ενόψει του σχεδιασμού του προγράμματος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου για την Σχολική Χρονιά 2019-2020 καλούνται εθελοντές καθηγητές για διδασκαλία μαθημάτων Β΄βάθμιας Εκπαίδευσης για να πλαισιώσουν την ανωτέρω δράση.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeKvWNNGjoKZPZ9bG6p_00-1EbTmkl9dIMInGHRhUxW7oFPgA/viewform?usp=send_form
Τηλ. επικοινωνίας 2132018700-εσωτ 410 και 2132018781-782 – φαξ 2132018796
Email: tmimapaideias@elliniko-argyroupoli.gr
Υπεύθυνοι για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης είναι ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, κος Ευάγγελος Νικοθόδης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κος Θωμάς Κατσαγώνης.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 27 Ιουλίου 2019]