Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Μαριέττα Μούσουρα: Ανοιχτή Επιστολή προς τους συνδημότες μου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Αγαπητοί συνδημότες,

Σ’ αυτές τις εκλογές διακυβεύονται πολλά και πρέπει όλοι να συμμετέχουμε με καθαρό μυαλό και καθαρές αποφάσεις αποκρυσταλλωμένες, μακριά από επιρροές και αγκυλώσεις.
Αποφάσισα να συμμετέχω κι εγώ στα κοινά της Γλυφάδας και να βάλω και το μικρό λιθαράκι μου για την αναβάθμιση της πόλης που τόσο έχει δεινοπαθήσει.
Αποφάσισα να συστρατευτώ με τον Στέλιο Θεοδοσόπουλο διότι πιστεύω στην ακομμάτιστη τοπική αυτοδιοίκηση, στον άνθρωπο που είναι πράγματι των έργων αποδεδειγμένα, στον άνθρωπο που έχει αφιερώσει και θα συνεχίσει να αφιερώνει κάθε του ελεύθερη στιγμή για το καλό της πόλης και των δημοτών της. Πάντα είχα μια απέχθεια στα μισά. Μισές κουβέντες, μισές αλήθειες, μισές στιγμές, μισούς ανθρώπους.
Δεν είμαι άεργη, είμαι αυτοδημιούργητη, γνωρίζω τα προβλήματα του κάθε εργαζόμενου και ειδικά της γυναίκας και πως πρέπει ο δήμος με προγράμματά του να συμπαρασταθεί στις εργαζόμενες μητέρες, και να είναι στο πλευρό του κάθε δημότη, δείχνοντας ότι αυτή η πόλη θα πρέπει να γίνει μια σύγχρονη πόλη με υποδομή και υπηρεσίες προς όφελος των δημοτών. Δεν πιστεύω στον διαχωρισμό της Γλυφάδας σε Άνω και Κάτω, αλλά πιστεύω στην Γλυφάδα μας, στην πόλη που γεννήθηκα, που μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.
Αν με εμπιστευτείτε, θα διαπιστώσετε ότι η ψήφο σας έγινε μια επένδυση για σας και τα παιδιά σας και ότι στο δήμο θα υπάρχει ένας άνθρωπος με ενδιαφέρον, με θέληση και με σχέδιο που θα αλλάξει την καθημερινότητα των δημοτών.

Χόρτασαν ξέρεις οι άνθρωποι από ΣΧΕΔΟΝ συναισθήματα, χόρτασαν κι από ΑΝ, κι από ΙΣΩΣ, κι από παρολίγο…. (Χόρχε Μπουκάι)

Εμπρός λοιπόν με αποφασιστικότητα, λησμονούμε το παρελθόν και δεν επαναλαμβάνουμε τα λάθη μας και δίνουμε την ευκαιρία στον Στέλιο Θεοδοσόπουλο και στους ανθρώπους του να μας κάμουν υπερήφανους που τους εκλέξαμε. Με αγάπη και προσήλωση στο καθήκον μου.


Η δική σας,
Μαριέττα Μούσουρα
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος Γλυφάδας με τον συνδυασμό «Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα»

“Θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για μια καλύτερη ποιότητα ζωής που τόσο έχει ανάγκη η Γλυφάδα και ιδιαίτερα η Τερψιθέα. Παρόλο που έχω επαγγελματική δραστηριότητα που απαιτεί πολλές ώρες, είμαι έτοιμη να προσφέρω στο Δήμο μου όσο χρειαστεί αφιερώνοντας τον χρόνο μου ουσιαστικά για το καλό των συνδημοτών μου και των παιδιών μας. Δεν έχω εξαρτήσεις κι αγκυλώσεις ως προς τα θέματα της τοπικής ανάπτυξης, διότι βιοπορίζομαι αξιοπρεπέστατα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Επιπλέον, επειδή έχω διαβήτη δεν αγγίζω το «μέλι».

Μαριέττα Μούσουρα, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Γλυφάδας με τον Στέλιο Θεοδοσόπουλο

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Μαΐου 2019]

Scroll to Top