Κατσαρούπας Παναγιώτης: Υποσχέσεις μόνο για δουλειά.. Γλυφάδα ομορφότερη για όλους!!

Γλυφάδα

Η Γλυφάδα είναι μία από τις ομορφότερες πόλεις της Αττικής. Στα σχολεία της κάναμε τα πρώτα μας βήματα, στις πλατείες και τα παγκάκια της μοιραστήκαμε με φίλους τα εφηβικά μας όνειρα, εδώ έγινε η αρχή για την υλοποίησή τους. Σε αυτή την πόλη έχουμε χρέος να ανταποδώσουμε κι εμείς κάποια από όσα μας προσέφερε.
Η Γλυφάδα που οραματίζομαι είναι η πόλη όλων μας, των απλών καθημερινών ανθρώπων που ζουν και εργάζονται σ’ αυτήν. Μια πόλη στην οποία μια οικογένεια μπορεί να περπατήσει στις παραλίες της, ένα παιδί μπορεί να παίζει με ασφάλεια στις παιδικές χαρές της, ένας μαθητής μπορεί να χτίσει το μέλλον του στα θρανία της, μια πόλη όπου ένα άτομο με αναπηρία μπορεί να κινηθεί στους δρόμους και τα πεζοδρόμια της. Μια πόλη που δεν περισσεύει κανείς, από το μικρότερο μέχρι το μεγαλύτερο. Μια Γλυφάδα που θα υποδέχεται την υγιή επιχειρηματικότητα, τις αθλητικές υποδομές και τις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης. Μια Γλυφάδα που θα βαδίζει σταθερά στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.
Ζητώ να εκπροσωπήσω τη νέα γενιά αλλά και τον κάθε Γλυφαδιώτη. Ως ψυχολόγος ξεκίνησα τη δική μου επιχείρηση στους δύσκολους αυτούς καιρούς χωρίς να έχω βολευτεί σε καμία καρέκλα. Έχω το κεφάλι μου ψηλά και ατενίζω καθαρό ουρανό, χωρίς βαρύγδουπες υποσχέσεις. Υπόσχομαι μόνο να παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τη Γλυφάδα που αξίζουμε και δεν είχαμε ποτέ μέχρι τώρα, εάν φυσικά οι συνδημότες μου, μου δώσουν την εντολή και με εμπιστευτούν με τη ψήφο τους. Σε κάθε περίπτωση όμως την επόμενη ημέρα των εκλογών θα είμαι ο ίδιος άνθρωπος που προσφέρει με τη δουλειά του και που θεωρεί ότι η τοπική αυτοδιοίκηση πρέπει να λειτουργεί προς όφελος του πολίτη.
Με την Ανατροπή στη Γλυφάδα και υποψήφιο Δήμαρχο τον Τάσο Ταστάνη ζητώ την εμπιστοσύνη σας για μια νέα αρχή στο δήμο, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος, για μια πόλη που μας κάνει υπερήφανους.

Γεννήθηκα στη Κέρκυρα το 1990. Μεγάλωσα στην Γλυφάδα όπου και διαμένω από τη παιδική μου ηλικία. Φοίτησα στο 5ο Γυμνάσιο και Λύκειο της Γλυφάδας ενώ το 2008 εισήχθη στο τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησα με άριστα. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο τμήμα «Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας Παιδιού και Εφήβου» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας ως αριστούχος το μεταπτυχιακό μου τίτλο. Ασκώ τα τελευταία χρόνια το επάγγελμα του ψυχολόγου έχοντας εργαστεί τόσο με τυπικής ανάπτυξης άτομα όσο και με Α.με.Α.
Εκπροσωπώντας τη νέα γενιά στη τοπική αυτοδιοίκηση οραματίζομαι τη Γλυφάδα της ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης όπου η έμφαση θα δίνεται στη κοινωνική πολιτική και τη παροχή ίσων ευκαιριών προς όλους τους δημότες. Το δύσβατο δρόμο της κοινωνικής δικαιοσύνης μπορούμε να τον διαβούμε μόνο ενωμένοι.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 25 Μαΐου 2019]