Στέλιος Θεοδοσόπουλος: «Στη σελίδα τη δική μας δεν θα υπάρξουν τέτοια φαινόμενα»

Παραθέτουμε το δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Η Γλυφάδα Γυρίζει σελίδα» με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Γλυφάδας τον κ. Στέλιο Θεοδοσόπουλο.

«Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2019 έφτασε στο γραφείο του κ. Παπανικολάου το πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης για το γνωστό σε όλους σκάνδαλο των Πλαστών-Εικονικών συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Γλυφάδας. Οι εικονικές αυτές συνεδριάσεις και κατ’ επέκταση οι πλαστές αποφάσεις των οργάνων του Δήμου έγιναν με αποκλειστική ευθύνη του απερχόμενου Δημάρχου κ. Παπανικολάου (Δήμαρχος και Πρόεδρος των δυο επιτροπών) και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Παναγάκου.

Όπως ενημερωθήκαμε όλοι από τον ημερήσιο τύπο το πόρισμα είναι άκρως επιβαρυντικό για τους ενορχηστρωτές αυτής της υπόθεσης. Ο κ. Παπανικολάου, αν και έχει από χθες το πόρισμα στα χέρια του, σιωπά και δεν ενημερώνει τους πολίτες για το μεγαλύτερο σκάνδαλο που ταλανίζει τον Δήμο μας. Θα αναμέναμε να βγει να απολογηθεί και στην συνέχεια, σαν ένδειξη ελάχιστου σεβασμού προς τους δημότες της πόλης μας, να αποσυρθεί από την διεκδίκηση του Δήμου. Αλλά αυτά θα τα περιμέναμε από κάποιον άλλο, όχι από κάποιον σαν τον κ. Παπανικολάου…

Του δίνω προθεσμία ως το απόγευμα να βγει να απολογηθεί σε όλους μας και να αναλάβει τις ευθύνες του. Αλλιώς θα πρέπει να ενημερώσουμε εμείς μέχρι και τον τελευταίο Δημότη τι πραγματικά έχει συμβεί.

Τέλος, οι μέχρι σήμερα υποψήφιοι με τον κ. Παπανικολάου δεν έχουν πλέον το άλλοθι ότι δεν γνώριζαν. Γνωρίζουν και προφανώς ασπάζονται αυτές τις πρακτικές».

www.efsyn.gr
www.efsyn.gr

Δελτίο Τύπου «Η Γλυφάδα γυρίζει σελίδα», 23.5.2019