Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ο Ηλίας Οδ. Γρηγορίου στη «Νέα Αρχή για την Αττική»

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

“Έφθασε η ώρα, με τη συμμετοχή όλων μας να φτιάξουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας. Να κάνουμε την Αττική καλύτερη. Με τον πολίτη στο κέντρο του ενδιαφέροντος της Περιφέρειας.
Η σημερινή κατάσταση είναι αποκαρδιωτική. Για περισσότερο από μια δεκαετία χάθηκαν ευκαιρίες, σπαταλήθηκαν χρήματα, χωρίς να επιλυθούν προβλήματα. Η πρόληψη ήταν άγνωστη λέξη και ο σχεδιασμός απουσίαζε συνολικά.
Ο Γιώργος Πατούλης, με την μακροχρόνια αυτοδιοικητική εμπειρία του, ως Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και με καταγεγραμμένο κοινωνικό έργο ως Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, πλαισιωμένος από ικανούς και καταρτισμένους ανθρώπους, θα μπορέσει να δώσει στην Περιφέρεια Αττικής τη δυνατότητα να αποκαταστήσει τη φήμη της και να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πολιτών.
Σε αυτόν τον αγώνα σας θέλουμε όλους δίπλα μας.
Ως νέος άνθρωπος, επιχειρηματίας και οικογενειάρχης θεωρώ υποχρέωσή μου να προσπαθήσω να προσφέρω ό,τι καλύτερο μπορώ στην κοινωνία στην οποία ζω.
Σας ζητώ να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ για την ΑΤΤΙΚΗ.
Να με τιμήσετε με την επιλογή σας”.

Ηλίας Γρηγορίου – Οικονομολόγος, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών. Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής Νοτίου Τομέα.

Ηλίας Γρηγορίου

Γεννήθηκα το 1982 στον Άλιμο, όπου ζω και δραστηριοποιούμαι μέχρι και σήμερα. Γονείς μου είναι ο Οδυσσέας, Ομότιμος Καθηγητής Γυναικολογίας – Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, από το Καστράκι Τρικάλων και η Παναγιώτα, το γένος Διαμαντοπούλου, από το Καλλιάνι Αρκαδίας. Έχω έναν αδελφό, το Βασίλη, 39 ετών, Ψυχίατρο. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη 2,5 ετών.
Έχω αναγορευθεί Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών (2010), είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών (2005) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχω μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης στην «Οργάνωση και Διοίκηση Μονάδων Υγείας» (2007). Έχω συμμετάσχει ως ομιλητής σε σειρά επιστημονικών συνεδρίων. Μιλάω Αγγλικά και Γερμανικά.
Εργάζομαι από το 2005 ως Οικονομολόγος στον ιδιωτικό τομέα και ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων. Το 2008 ίδρυσα εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε ζητήματα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας στα πλαίσια ευρωπαϊκών προγραμμάτων και εθνικών χρηματοδοτικών εργαλείων.
Ως νέος άνθρωπος, οικονομολόγος και ενεργός πολίτης έχω ασχοληθεί από μικρή ηλικία με τα κοινά και έχω τιμηθεί με την εμπιστοσύνη των ανθρώπων με τους οποίους έχω συναναστραφεί σε όλους τους τομείς. Συγκεκριμένα έχω διατελέσει:
• Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας,
• Μέλος της Συνέλευσης των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος,
• Δημοτικός Σύμβουλος Αλίμου,
• Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ,
• Υπεύθυνος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Οικονομικού του ΕΚΠΑ και Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος.


[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 11 Μαΐου 2019]

Scroll to Top