Search
Close this search box.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Ο Δημοσθένης Δόγκας με τον Γιάννη Σγουρό στην Περιφέρεια Αττικής

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες

Αγαπητοί Συμπολίτες μου,

Ως στάση ζωής, υπήρξε πάντα η δράση, η προσφορά και η κινητοποίηση σε τοπικό αλλά και υπερτοπικό επίπεδο.
Αφουγκραζόμενος, λοιπόν, το καθήκον μου προς τον ιδιαίτερο τόπο καταγωγής μου, την Ανατολική Αττική, ανταποκρινόμενος στο προσκλητήριο της γενιάς μου, θα συμμετάσχω και σε αυτή την κρίσιμη εκλογική μάχη για να εκφράσω τις επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων του τόπου μου για έναν καλύτερο τόπο, για ένα καλύτερο μέλλον.
Ονειρεύομαι να αποτελέσω τη φωνή για την ανάδειξη των προβλημάτων και ταυτόχρονα, να βοηθήσω έμπρακτα για την επίλυση τους, στην Περιφέρεια της Αττικής.
Πιστεύω στη δημιουργική ανάπτυξη της κοινωνίας, η οποία βασίζεται στην υγιή επιχειρηματικότητα, στην πράσινη ενέργεια και στη χρήση πετυχημένων και βιώσιμων αρχών ανάπτυξης σε ότι αφορά τις μελέτες και τα έργα της Περιφέρειας Αττικής και των δήμων!
Ως εθελοντής αλλά και ως άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά, διανύω ήδη μία θητεία στην τοπική αυτοδιοίκηση ως επικεφαλής ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης στο δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, με ποικίλες παρεμβάσεις σε όλα τα φλέγοντα τοπικά και εθνικά θέματα, όπως αυτό της εκποίησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και του Αστέρα Βουλιαγμένης.
Ως άνθρωπος της δράσης, το μόνο ψηφοδέλτιο που θα μπορούσε να εμπνεύσει την υποψηφιότητά μου στις Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2019 είναι το ψηφοδέλτιο του πρώην Περιφερειάρχη και νυν υποψήφιου Περιφερειάρχη Ιωάννη Σγουρού, του έμπειρου δυναμικού και πετυχημένου αυτού ανθρώπου, της προσφοράς και των έργων, και της Περιφερειακής Ανεξάρτητης παράταξής του “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική”!
Ένα ψηφοδέλτιο με μία προσωπική επιτυχημένη πορεία του κυρίου Σγουρού γεμάτη προοπτικές, βασιζόμενο όμως στο έμπρακτο έργο του ιδίου αλλά και των στελεχών της παράταξης, της οποίας έχω πλέον την τιμή να είμαι μέλος της.
Αποφάσισα να υποστηρίξω το εφικτό και γεμάτο συγκριτικά πλεονεκτήματα και αξιοκρατικό σχέδιο Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης της Περιφέρειας Αττικής όπως διαφαίνεται από τον κ. Σγουρό.
Για τους λόγους αυτούς, με αυτό το σκοπό και τους στόχους, θα δώσω τον αγώνα μου να υλοποιηθεί αυτό το πρόγραμμα σε περιφερειακό επίπεδο και να εφαρμοστεί σε κάθε δήμο και τόπο, με τον καλύτερο τρόπο, όπως ακριβώς, το λέμε και όλοι εμείς εδώ, στην “Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττική”, Με έργο και μόνο!
Σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, την αγαπημένη όλων μας Περιφέρεια Αττικής, η σιωπή σημαίνει συνενοχή!

Αγαπητοί συμπολίτες μου,
Με την ψήφο μας στις εκλογές του 2019 πρέπει να γυρίσουμε τις πλάτες στην απερχόμενη ανεύθυνη, ανίκανη και επικίνδυνη διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής, τη χρονική περίοδο 2014- 2019 και να δώσουμε ένα σαφές ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και ανάπτυξης, ενωμένοι σαν ένα, απέναντι σε όλα τα προβλήματα της Περιφέρειας Αττικής, αλλά πολύ περισσότερο στις ευγενείς προοπτικές προς αξιοποίηση, τις οποίες μας παρέχει η Αττική γη, προς όφελος για τις επόμενες γενιές!

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη σας! Σας ευχαριστώ για την αγάπη σας!
Δημοσθένης Δ. Δόγκας

Ποιος είναι ο Δημοσθένης Δόγκας…

Ο Δημοσθένης Δ. Δόγκας γεννήθηκε στην Αθήνα το έτος 1978 και κατοικεί μόνιμα στη Βούλα.
Είναι εγγονός του εξέχοντος νομικού και δικαστή Γεωργίου Κ. Δόγκα, εμπνευστή της ανεξαρτητοποίησης και ιδρυτή της Κοινότητας Βούλας το έτος 1932 και γιός του Δημοσθένη Γ. Δόγκα, επίτιμου δικηγόρου παρ΄ Αρείο Πάγο, πρωτεργάτη της θέσπισης και λειτουργίας του Ταμείου Ανεργίας και υπέρμαχου του δικαίου περί Συλλογικών Συμβάσεων στην περιοχή των Μεσογείων Αττικής.
Επίσης, ασχολείται με τα Xρηματοoικονομικά, τον Aγροτουρισμό αλλά και ενεργά ως πολίτης και δημότης με τα κοινά, έχοντας εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ως Επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης «Δημοτική Βούληση» στις Εκλογές του έτους 2014 αλλά και όντας υποψήφιος Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής στις εθνικές εκλογές του Ιανουαρίου του έτους 2015.
Ο Δημοσθένης Δόγκας, στα πλαίσια της πολυποίκιλλης κοινωνικής προσφοράς του, κατασκεύασε και παραχώρησε την πλατεία Γεωργίου Κ. Δόγκα στη Βούλα, η οποία θεωρείται τοπόσημο και κοσμεί την παραλιακή λεωφόρο.
Ασχολείται με την ποίηση από τα εφηβικά του χρόνια εμπνεόμενος από τη φύση, τα ταξίδια, τον εθελοντισμό και τις ανθρώπινες σχέσεις και εξέδωσε την πρώτη Ποιητική Συλλογή του με τίτλο «Δημοσθένους Σκέψεις/Ο Σκοπός το έτος 2018.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 19 Ιανουαρίου 2019]

Scroll to Top