Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Γιώργος και Έφη – Ένας αρχοντικός γάμος στη Γλυφάδα

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
  • Χοροστατούντος του Μητροπολίτη Γλυφάδας κ. Παύλου

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 ήταν μια ιδιαίτερη ημέρα για τον «ΠΑΛΜΟ» και τούτο διότι η Διευθύντριά μας Έφη Φιλιπποπούλου αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον εκλεκτό της καρδιάς της που είναι ο Οινοποιός Γιώργος Καραβάνας.

Αν και δεν έχω ξαναγράψει κοσμικό ρεπορτάζ και ειδικά ρεπορτάζ γάμου, μόλις εκκλήθηκα από την εφημερίδα να το κάνω, δέχτηκα με μεγάλη χαρά διότι τα δάκτυλά μου τα οδηγούσαν τα βαθιά μου αισθήματα για την ψυχή της εφημερίδας μας που δεν είναι άλλη από την Έφη Φιλιπποπούλου.

Την πήρε την απόφαση η Έφη και στις 20.00 η ώρα το βράδυ του Σαββάτου ανέβηκε τα σκαλιά του Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης συνοδευόμενη από τον πατέρα της και τον αδερφό της. Στην κορυφή την περίμενε ο εκλεκτός της καρδιά της Γιώργος για να αναλάβει να την οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη ζωή.

Το παρευρισκόμενο πλήθος έδειξε με ένα θερμό χειροκρότημα ότι συμμετέχει κι αυτό στη χαρά του ζευγαριού. Ακολούθησε η είσοδος του ζευγαριού στον Ιερό Ναό όπου ακούστηκε από τους ιεροψάλτες του ναού ο ύμνος του «Άξιον Εστί».

Ακολούθως όλοι πήραν τη θέση του για να ξεκινήσει το μυστήριο. Ένα μυστήριο που καθήλωσε τους παρευρισκόμενους και ανέβασε το λατρευτικό τους επίπεδο πολύ ψηλά γεγονός που δεν παρέλειψε να επισημάνει και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Παύλος.

Για τους τύπους αναφέρουμε ότι τον Σεβασμιώτατο συνεπικουρούσαν τρεις ιερείς, ο π. Γεώργιος Φειδόπουλος, ο π. Βάϊος Μπαλτάς και ο π. Παναγιώτης Βασιλάκης (Θείος του γαμπρού).

Κουμπάροι ήταν δυο καλοί φίλοι τους, η Όλγα Γκάτζια και ο Διονύσης Βουτσινάς.

Ευχάριστη νότα έδωσαν τα παρανυφάκια Βίβιαν, Εβελίνα, Νέδα, Ελένη και τα παραγαμπράκια Φώτης και Κωνσταντίνος.

Μετά το τέλος του μυστηρίου το ζευγάρι με τις οικογένειές τους, δέχτηκαν τις ευχές των παρευρισκομένων. Ας μην παραλείψουμε να αναφερθούμε ότι μεταξύ των διακρίναμε Βουλευτές, τον κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τον κ. Γιώργο Κουμουτσάκο, τον π. Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιάννη Σγουρό, Δημάρχους των Νοτίων Προαστίων και συγκεκριμένα τον κ. Γιώργο Παπανικολάου (Γλυφάδα), τον κ. Ανδρέα Κονδύλη (Αλίμου), τον κ. Γιάννη Κωνσταντάτο (Ελληνικού – Αργυρούπολης), Δημάρχους από την Επαρχία, τον Αντιδήμαρχο Καρπάθου Μιχάλη Λυτό, Αντιδημάρχους από την επαρχία, πρώην Δημάρχους και συγκεκριμένα τον κ. Γιώργο Μάντεση (Βούλας), Θάνο Ορφανό (Αλίμου), τον νυν Διοικητή του Ασκληπιείου Βούλας Θεόδωρο Ρούπα και τον πρώην Ηρακλή Καραγιώργο, δημοτικούς συμβούλους των νοτίων προαστίων, προέδρους δημοτικών συμβουλίων, επικεφαλής παρατάξεων, εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων, επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και από την επαρχία ανά την Ελλάδα. Όσοι δεν κατάφεραν να παραστούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων έστειλαν εκπροσώπους.

 

Κι εμείς με τη σειρά μας ευχόμαστε στο ζευγάρι βίον ανθόσπαρτον!

Και στα δικά σας οι ελεύθεροι!

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ του Σαββάτου 17 Φεβρουαρίου 2018]

Κύλιση στην κορυφή