Διαβάστε αυτό το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016, στον «Παλμό της Γλυφάδας»: «Μερικοί προτιμούν… Μόνοι» – Ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης ο Κώστας Σεφτελής – Διπλή παραίτηση από Πρόεδρος του Δ.Σ. Ηλιούπολης και από την παράταξη «Πρώτα η Ηλιούπολη».
Δείτε επίσης για τα Νότια Προάστια:
• Γλυφάδα: «104 ράμπες ΑμεΑ σε κεντρικούς δρόμους της Γλυφάδας», «1ο εκπαιδευτικό σεμινάριο θαλάσσιας επιβίωσης», «Την πλατεία εσπερίδων χτύπησε κακοκαιρία».
• Ηλιούπολη: «Εγκαινιάστηκε το ΚΕΠ υγείας ».
• Βάρη-Βούλα-Βουλιαγμένη: «Στο χώμα της Βάρκιζας αναπαύεται πλέον ο Αντώνιος Ζησιμόπουλος» , «Λίμνη Βουλιαγμένης: «Αυθαίρετα κατεδαφιστέα, αλλά πλέον… «νόμιμα» και τακτοποιημένα».
• Άλιμος: «Γεννάδειος σχολή: πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού».
• Ελληνικό-Αργυρούπολη: « Νέο look για τα δημοτικά λεωφορεία».
Ακόμα:
• Στο ψαχνό: του Ροζ Πάνθηρα
• Χρήσιμες συμβουλές για την στοματική υγιεινή: « Τι είναι η τερηδόνα και πως την αντιμετωπίζουμε» Γεώργιος Παπαδόπουλος Χειρούργος- Οδοντίατρος-Αισθητική-Εμφυτεύματα-Ορθοδοντική.
• Επί…Τόπου: «Ναρκοθετημένη εξαρχής η αναμόρφωση του Καλλικράτη» Άποψη: «Υπάρχει καλύτερη Βουλή. Τη θέλουμε;» .
• Βουλή των Ελλήνων: «ευθύνες για την οικονομική κρίση μοίρασε ο Στουρνάρας».
• Γιατί η γνώμη σας μετράει: «Η αρετή και η τέχνη του συμβιβασμού»
• Κλέφτες κι αστυνόμοι: «Τα αστυνομικά νέα της εβδομάδας».
• Ο γύρος του κόσμου σε 7 μέρες: «Οι διεθνείς εξελίξεις».
• Η Τέχνη είναι Επικοινωνία: «Παρουσίαση του βιβλίου: Χάρτινο καραβάκι».
• Αθλητικός παλμός: «Τα αθλητικά νέα της εβδομάδας».
…Και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα!!!