Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών στην Ηλιούπολη για τη σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

OΔήμος Ηλιούπολης σας ανακοινώνει ότι την Τρίτη 14/10/2025στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως & ώρες 10.00-14.00η κινητή μονάδα εξυπηρέτησης καταναλωτών της Enaon EDA,  Ελληνικής Εταιρείας Διανομής Αερίων, θυγατρική της Enaon,θα βρίσκεται στον Δήμο Ηλιούποληςγια την εξυπηρέτηση των κατοίκων που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο διανομής φυσικού αερίου.

 

Σημειώνεται ότι η Enaon EDA προσφέρει, μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2025, 100% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης σε οικιακούς και εμπορικούς καταναλωτές που ενδιαφέρονται να συνδεθούν με το δίκτυο.

 

Οι δημότες θα μπορούν να  λάβουν αναλυτικές πληροφορίες  από στελέχη της Enaon EDA σχετικά  με  τη διαδικασία σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου, την υποβολή αίτησης σύνδεσης και τη σύναψη σύμβασης σύνδεσης, καθώς και για τον προγραμματισμό που αφορά την επέκταση του δικτύου διανομής φυσικού αερίου στην περιοχή τους.

 

Για πρόσθετες πληροφορίες, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 11150.

 

Κύλιση στην κορυφή