Νέα Παράταση στις Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ. Ποσειδώνος στο ύψος του Αλίμου λόγω εκτέλεσης κατασκευής πεζογέφυρας

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Παράταση στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 27 Οκτωβρίου δίνει η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της στις 9 Οκτωβρίου 2018. Σύμφωνα με την προηγούμενη ανακοίνωση οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ίσχυαν μέχρι τις 9 Οκτωβρίου όμως η κατασκευή της πεζογέφυρας δεν έχει ολοκληρωθεί και η παράταση των εργασιών, παρατείνει και τα κυκλοφοριακά μέτρα. Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρει:

«Λόγω παράτασης των εργασιών κατασκευής πεζογέφυρας, θα εξακολουθήσει η πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή της με τη Λ. Καλαμακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά, περιοχής Δήμου Αλίμου, κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως 27.10.2018 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των ανωτέρω εργασιών, θα ισχύουν παράλληλα οι κάτωθι ρυθμίσεις:

Ø Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 50 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 200,00μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως 100,00μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά,

Ø Καθορισμός ανώτατου ορίου ταχύτητας σε 30 χλμ/ώρα για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 100,00μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή με τη Λ. Καλαμακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά,

Ø Απαγόρευση προσπεράσματος για τα οχήματα που κινούνται στη Λ. Ποσειδώνος και στο τμήμα της 200,00μ. πριν τη συμβολή με την οδό Κανάρη έως τη συμβολή με τη Λ. Καλαμακίου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά

Για την αποφυγή περαιτέρω κυκλοφοριακής συμφόρησης, αλλά και την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι οδηγοί που κινούνται προς το Κέντρο της Αθήνας, δύνανται να ακολουθούν τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

  • Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Αθήνα) – δεξιά στο ύψος της Πλ. Βεργωτής – δεξιά Κων/νου Καραμανλή (κατά μήκος περιβόλου Παλαιού Αεροδρομίου Ελληνικού) – αριστερά Περγάμου – δεξιά Λ. Ελ. Βενιζέλου – αριστερά Λ. Βουλιαγμένης προς Κέντρο Αθήνας.
  • Λ. Ποσειδώνος (ρεύμα προς Αθήνα) – δεξιά Λ. Αλίμου – αριστερά Λ. Βουλιαγμένης προς Κέντρο Αθήνας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση».

Scroll to Top