Ένα ακόμα ΚΑΠΗ παρέδωσε η δημοτική αρχή στους δημότες Ελληνικoύ – Αργυρούπολης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Παρουσία εκατοντάδων δημοτών η δημοτική αρχή, εγκαινίασε το 4ο στην σειρά ΚΑΠΗ (Λεωφ. Αλεξιουπόλεως), το οποίο ανακαινίστηκε στην θητεία της. Πρόκειται για έναν υπερ-σύγχρονο πολυχώρο, σχεδιασμένο ώστε να λειτουργεί, όχι μόνο ως χώρος φιλοξενίας ηλικιωμένων, αλλά και ως χώρος εκδηλώσεων.
Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν προκειμένου να ολοκληρωθεί αυτό το έργο, και απευθυνόμενος στα μέλη του ΚΑΠΗ τόνισε: «Σχεδιάσαμε αυτόν τον χώρο με πολύ μεράκι ώστε να γίνει αντάξιος της προσφοράς των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας, σε όλους εμάς. Σας αξίζει, δουλέψατε, προσφέρατε και κάποια στιγμή πρέπει αυτή η χώρα, κι εμείς οι αιρετοί, να ανταποδώσουμε αυτόν τον κόπο, είτε ήσασταν νοικοκυρές και μεγαλώνατε τα παιδιά σας, είτε ήσασταν εργαζόμενοι και στηρίζατε την ελληνική κοινωνία και οικονομία».
Στην εκδήλωση μίλησαν εκπρόσωποι των ΚΑΠΗ της περιοχής, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αφού ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο είπαν: «Δήμαρχε, μας είχες δώσει μία υπόσχεση ότι θα μας το έχεις έτοιμο σύντομα και την πραγματοποίησες. Και εμείς με τη σειρά μας σου λέμε τώρα, ότι θα τηρήσουμε την υπόσχεση από τη δική μας πλευρά στις εκλογές που έρχονται, το Μάϊο του 2019».

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 3 Νοεμβρίου 2018]

Scroll to Top