Δεύτερη φορά στο στόχαστρο ομάδας αγνώστων ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης 1 λεπτό

Στο στόχαστρο ομάδας αγνώστων βρέθηκε για δεύτερη φορά ο Πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης.

Το βράδυ της Πέμπτης, στις 19.30, περίπου 50 άγνωστοι έγραψαν συνθήματα στους τοίχους έξω απ’ το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα και πέταξαν προκηρύξεις φωνάζοντας συνθήματα. Τα συνθήματα που έγραψαν οι άγνωστοι στο σπίτι του πρόεδρου, ήταν «ελεύθερες μετακινήσεις», «σπάσιμο στις μπάρες» και «κλωτσιές στους ελεγκτές».

Δεν είναι η πρώτη φορά καθώς ο πρόεδρος και η οικογένειά έχουν δεχτεί ξανά επίθεση στις 4 Δεκέμβρη του 2016.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ, Τάσος Ταστάνης, «πρόκειται για μια ακόμη φασιστική ενέργεια, που σχεδιάστηκε από σκοτεινούς κύκλους, θυμίζει άλλες εποχές και δεν έχει απολύτως κανένα έρεισμα στην κοινωνία».

«Προφανώς δεν ανταποκρίνεται στο αίτημα των εκατομμυρίων πολιτών της Αθήνας για σύγχρονες, ασφαλείς και προσιτές δημόσιες συγκοινωνίες. Όσες απειλές και τρομοκρατικές επιθέσεις και αν δεχτούμε, δεν πρόκειται να μας πτοήσουν. Θα συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη ένταση τον αγώνα μας για την αναβάθμιση των μετακινήσεων των συμπολιτών μας και τη διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών» κατέληξε ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ.

Ο «Π» επικοινώνησε με τον Τ. Ταστάνη και επιβεβαίωσε το συμβάν. Το γεγονός καταδίκασε με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Δήμαρχος της Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Το ίδιο βράδυ είχε προγραμματιστεί συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όμως στο άκουσμα της είδησης αυτής αναβλήθηκε για το μεσημέρι της Παρασκευής 7/4, και ο Δήμαρχος μετέβη στο σπίτι του Τάσου Ταστάνη για συμπαράσταση. Ο δημοτικός σύμβουλος Γλυφάδας και Πρόεδρος του ΟΑΣΑ δέχτηκε πλήθος τηλεφωνημάτων συμπαράστασης.

Scroll to Top