Η πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου «Παρθενών» ήταν ιδιαίτερα γλυκιά, μιας και κουβαλά παραδόσεις 60 χρόνων! Μέσα στην παγωμένη Κυριακή της 24ης Ιανουαρίου φίλοι, μέλη, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων βρήκαν θαλπωρή μέσα στο ζεστό χώρο του συλλόγου. Και φυσικά και ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλης Διαμάντης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις προσεχείς εκδηλώσεις τους. Η χορωδία από το «ουράνιο ωδείο» έψαλε κάλαντα και γιορτινά άσματα. Πολλοί από τους επισήμους κατά τη διάρκεια κοπής της βασιλόπιτας συνεχάρησαν τον σύλλογο για την αξιοπρεπή και επιτυχή του πορεία μέσα στο χρόνο! Η γιορτή έκλεισε με την προσφορά παραδοσιακών εδεσμάτων.
Υ.Γ. Στο σύλλογο ξεκίνησε παιδική χορωδία με δασκάλα τη Μίνα Ντάκου. Για τη συμμετοχή… υπάρχει προϋπόθεση ο ένας γονιός του κάθε παιδιού να είναι και μέλος του συλλόγου.
Μ.Π.
