Κάδοι ανακύκλωσης σε οικίες και δημόσια κτίρια στην Ηλιούπολη

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print
Χρόνος ανάγνωσης < 1 λεπτό

Ο Δήμος Ηλιούπολης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που παίρνει για την αύξηση του ποσοστού της ανακύκλωσης και την ορθότερη διαχείριση των απορριμμάτων προχώρησε στην προμήθεια ειδικών Κάδων Συλλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών με στόχο τον ευκολότερο διαχωρισμό τους από τα υπόλοιπα απορρίμματα εντός των οικιών και των δημόσιων κτιρίων. Οι κάδοι είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό υλικό, κατάλληλοι για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.
Η Δημοτική αρχή ξεκίνησε τη διανομή των ειδικών αυτών κάδων στους δημότες και στους δημόσιους χώρους της πόλης ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια για την καλλιέργεια συνείδησης ανακύκλωσης καθώς και να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες στο θέμα της διαλογής των διαφόρων υλικών στην πηγή.
Στους ειδικούς κάδους θα συλλέγονται συσκευασίες, πλαστικά, χαρτιά, αλουμίνιο, γυαλί, σίδερο.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Βασίλης Βαλασόπουλος, σε δήλωση του τόνισε ότι «για την Δημοτική αρχή αποτελεί προτεραιότητα η καθαριότητα της πόλης και η σωστή διαχείριση των απορριμμάτων, εξασφαλίζοντας παράλληλα πολλαπλά οφέλη για το περιβάλλον» και καλεί τους πολίτες να στηρίξουν αυτήν την πρωτοβουλία.

[Δημοσιεύτηκε στον ΠΑΛΜΟ της Γλυφάδας, 26 Ιανουαρίου 2019]

Scroll to Top